O nama

Mnogi istraživači ljudske duše posvetili su svoje vreme snovima, u nadi da će otkriti filozofsku korelaciju između tog nesvesnog i onog svesnog dela ličnosti,kao i značaj sna u tom smislu. Kompanija „Sognare“ se bavi proučavanjem sna sa aspekta primenjene medicine sa ultimativnim ciljem Vašeg zdravog spavanja. Ispod naših dušeka ni ono poslovično zrno graška, nema nikakvih izgleda da naruši zdrav san bilo koje nežne princeze. U skladu sa tim, evidentna je potreba da naše personalizovane dušeke prate isto tako jedinstveni kreveti i zato smo za Vas birali samo najkvalitetnije proizvode od punog drveta, kako bi i oni bili dugovečni poput Vašeg novog dušeka. Da ovo sve nije samo lepa priča, već prezentacija činjenica, srdačno Vas pozivamo da nas posetite i uverite se u maloprodajnim objektima.

Mi smo kompanija koja se bavi izradom visoko-kvalitetnih dušeka sa jezgrima od pene kao i ručno rađenim žičanim jezgrima za vaše krevete. Kod nas možete sami odrediti dimenziju dušeka, a naš tim će se potruditi da važa želja postane stvarnost u vidu najudobnijeg dela važeg enterijera u životnom prostoru.

Ustanovili smo da naši kupci najviše vole udobnost koju pruža prilagodljiva memorijska pena. Zbog toga smo za naše kupce odabrali nemačku memorijsku penu visokog kvaliteta i postavili je u duplo proštepanu Sognare viskoznu navlaku koja dodatno utiče na udobnost.

Pronašli smo idealan spoj kvaliteta, cene i udobnosti za svako domaćinstvo. Na Vama je samo da odaberete spoj i kombinaciju pena kao i kombinaciju pocket spring opruga ili Bonell jezgra za Vaš dušek. A mi ćemo Vam u tome pomoći.

Nudimo sledeće pogodnosti za plaćanje:

  • Gotovinsko plaćanje u bilo kojoj od naših prodavnica ili prilikom dostave na željenu adresu.
  • Čekovima građana na 6 mesečnih rata
  • Plaćanje putem platnih kartica.
  • Administrativna zabrana na 6 mesečnih rata.

Garancija do 12 godina

Period važenja garancije može da varira u zavisnosti od tipa dušeka i naznačen je u garantnom listu koji dobijate prilikom kupovine.

Besplatna isporuka

Cena usluge isporuke dušeka je u potpunosti besplatna na teritoriji države Srbije.

Uz dušek dobijate poklon

Naši kupci kao znak zahvalnosti dobijaju poklon uz svaki kupljen dušek putem online prodavnice za dimenzije veće od 140×200/190cm

Učestala pitanja i odgovori

Izdvojili smo nekoliko pitanja koja naši kupci često postavljaju prilikom kupovine dušeka.

Koliko dugo traje isporuka nakon porudžbine?

Isporuku dušeka možete očekivati u roku od 1 do 10 dana, u zavisnostii od trenutnog lagera dušeka.

Kako platiti proizvode?

Možete kupiti na odloženo plaćanje čekovima građana i administrativnom zabranom do 6 mesečnih rata, takođe plaćanje možete izvršiti platnim karticama u našim maloprodajnim objektima kao i gotovinom.

Da li ću dobiti garanciju za kupovinu dušeka?

Uz naše dušeke dobijate garanciju do 12 godina u zavisnosti od izbora modela dušeka.

Kako da budem siguran da kupujem originalan Sognare dušek?

Sognare dušeci su obučeni u brendiranu Sognare viskoznu navlaku koja je jedinstvena na tržištu. Sognare dušeke možete kupiti isključivo u našima salonima ili putem internet prodavnice.

Da li mogu da poručim dušek određenih dimenzija?

Dušeke Sognare možete poručiti u standardnim dimenzijama kao i dimenzije koje su prilagođene vašim potrebama.

Kome da se obratim ako imam problem sa porudžbinom?

Za eventalne probleme nas možete kontaktirati putem emaila info@duseci.rs ili pozivom na telefonski broj 060/640-71-73.

Šta naši kupci kažu za nas?

sr_RSSerbian